Billig kørestol

En billig kørestol er et oplagt valg, hvis du ikke har brug for en kørestol på daglig basis eller hvis du ved, at du kun får brug for kørestolen i en begrænset periode. Her kan det give god mening at spare nogle penge og blot nøjes med en billig kørestol, der opfylder det primære behov: Transport fra A til B.

Skal du bruge en kørestol permanent, vil det imidlertid være en bedre ide at undersøge markedet for kørestole mere indgående. En billig kørestol kan ganske vist være udmærket, men generelt hænger pris og kvalitet sammen. Stor komfort og gennemtænkte finesser, der er rare at have i hverdagen, er der nemlig ofte gået på kompromis med på billige kørestole for at holde salgsprisen nede.

Find en billig kørestol online

Når der er behov for en billig kørestol, er internettet et godt sted at starte jagten. Her er nemlig flere forskellige muligheder. Desuden er det nemt at sidde derhjemme og undersøge de enkelte modeller.

Viser 16 ud af 16 resultater
BeloCare EasyGo24 kørestol
BeloCare EasyGo24 kørestol
1,695.00 DKK.
Heldragt til kørestolsbruger
Heldragt til kørestolsbruger
4,199.00 DKK.
ICON kørestol - let og kompakt med små hjul
ICON kørestol - let og kompakt med små…
3,995.00 DKK.
ICON kørestol - let og kompakt med store hjul
ICON kørestol - let og kompakt med store…
4,395.00 DKK.
ICON letvægts kørestol med små hjul
ICON letvægts kørestol med små hjul
3,995.00 DKK.
ICON letvægts kørestol med store hjul
ICON letvægts kørestol med store hjul
4,395.00 DKK.
Kørestol BeloCare EasyGo24
Kørestol BeloCare EasyGo24
1,695.00 DKK.
Kørestol med ekstra lav vægt, 45 cm (Line)
Kørestol med ekstra lav vægt, 45 cm…
3,995.00 DKK.
Kørestol, letvægt med vinklet ryglæn, model Barracuda
Kørestol, letvægt med vinklet ryglæn,…
5,495.00 DKK.
Kørestolspose Easy
Kørestolspose Easy
1,895.00 DKK.
Letvægts kørestol, model Dolphin
Letvægts kørestol, model Dolphin
4,495.00 DKK.
Letvægts-kørestol, fås i fem bredder (Dolphin)
Letvægts-kørestol, fås i fem bredder…
4,495.00 DKK.
Standard kørestol, model Line
Standard kørestol, model Line
3,995.00 DKK.
Støvler til kørestolsbruger
Støvler til kørestolsbruger
1,295.00 DKK.
Støvler til kørestolsbrugere
Støvler til kørestolsbrugere
1,295.00 DKK.
Transportkørestol, fås i to bredder (Marlin)
-33%
Transportkørestol, fås i to bredder…
3750.00 DKK.2,500.00 DKK.

Billige kørestole af god kvalitet

Der findes flere steder, du kan købe en billig kørestol og priserne kan variere fra få hundrede kroner og opefter. Det kan være fristende at købe den billigste og dermed spare flest penge – men det kan i mange tilfælde godt betale sig at vælge en lidt dyrere model.

Når prisen skal være lav, er det nemlig nødvendigt fra producentens side at vælge billige materialer og simple løsninger. Det betyder, at jo billige kørestol jo større er risikoen for plastik, der knækker, skruer der løsnes eller hjul der kører dårligt.

Det behøver ikke være sådan, men generelt hænger prisen og kvaliteten nogenlunde sammen. Samtidig er det vigtigt at huske, at den krop, der skal sidde i kørestolen, i forvejen er svækket. En billig kørestol vil ofte mangle komfort, der kan støtte kroppen og medvirke til at lindre smerter.

Det er derfor værd at overveje ikke udelukkende at gå efter de billigste modeller, men i stedet undersøge specifikationerne på de forskellige billige kørestole.

Et par hundrede kroner ekstra kan være godt givet ud.

Tips til valg af billig kørestol

  • Undersøg om kørestolen passer til den, der skal bruge den – herunder max. vægt, siddehøjde og yderligere individuelle behov.
  • Tjek målene på kørestolen i både udslået og sammenklappet tilstand. Det er nødvendigt, at kørestolen kan køre gennem både entredøren og dørene i hjemmet. Skal den billige kørestol også kunne transporteres i en bil, er det samtidig vigtigt at undersøge, om den kan være i bagagerummet.
  • Overvej at tilkøbe en ekstra siddehynde, når du køber en billig kørestol. Det giver en bedre siddekomfort, som er vigtig, når man i forvejen er enten skadet eller kroppen på anden måde påvirket af sygdom.

Se udvalget af billige kørestole her.