Hjælpemidler til påklædning

”Klæder skaber folk”, siger man. At kunne komme i tøjet – og se præsentabel ud – er da også en vigtig del af det fysiske og psykiske velvære. Det er med til at definere hvem man er, og får man problemer med selv at tage sit tøj på eller skifte mellem to sæt, kan det påvirke sindet meget.

Heldigvis findes der masser af hjælpemidler til påklædning, som kan gøre hverdagen og tøjskiftene nemmere. Uanset om udfordringen er bevægelighed i arme, skulder, ryg, hofte og knæ.

Hjælpemidler til påklædning med flere funktioner

De forskellige hjælpemidler til påklædning er generelt billige i anskaffelse og nemme at lære at benytte. Også selvom man i forvejen kan føle sig fysisk begrænset.

Dermed bliver de forskellige hjælpemidler til påklædning hurtigt en forlænget arm til hverdagens opgaver. Ikke blot i forbindelse med påklædning, men også andre praktiske opgaver.

En påklædningspind kan nemlig også bruges til at tænde og slukke stikkontakter i gulvhøjde eller bag møbler – og en gribetang kan ikke alene hjælpe med at samle bukserne op fra gulvhøjde, men også bruges i alle andre situationer, hvor det er svært at nå gulvet.

Derfor bliver de valgte hjælpemidler til påklædning uundværlige, når først de er anskaffet.

Vi har samlet alle vores hjælpemidler til påklædning i denne kategori og du kan klikke dig videre ved hjælp af menuen i højre side eller ved at klikke herunder: